Trappstädning i Stockholm

trappstädning stockholmOm inte trappstäd Stockholm sköts i trapphusen i Stockholm behöver det inte bara vara en fråga om dammallergi och halka, utan sköts inte trappstädning påverkar det slitaget av trapphuset också. Eftersom så många människor passerar trapphus i Stockholm väldigt många gånger om dagen. När sand dras in med skorna i trapphus slits det på golven och ju fler människor som går desto mer slits det. Därför är det viktigt att golven städas ofta för att undvika att golvet blir slitet. Ett bra sätt att hålla golvet rent är att polera det med jämna mellanrum. Diamantpolering är det bästa alternativet inom trappstädning eftersom det är miljövänligt och billigare än andra metoder. I Stockholm är det gott om färger men i trapphusen är det vanligast med vitt. Vit är en färg som inte alltid förblir vit men ju bättre trappstädning sköts i Stockholm desto längre håller sig färgen. Damm i sig kan också ha lite av samma effekt som grus om det inte städas bort tillräckligt ofta. Mattorna i ett trapphus i Stockholm ingår också i trappstädning och där samlas det mycket grus, därför behöver mattorna ruskas av och dammsugas så att de inte förstörs pga. dålig trappstädning.