Radiostyrda bilar för samlaren

radiostyrda bilar

På tal om radiostyrda bilar, här kan du tjäna pengar till klassen: klasspengen.se

Klassen kan tjäna mycket pengar där.

Det finns de som köper radiostyrda bilar för att samla på dem. Antingen är det radiostyrda bilar som finns att köpa i de flesta leksaksbutiker, men att de vill ha ”alla” som finns, eller så handlar det om de radiostyrda bilar som är dyrare och som det inte finns särskilt många av. Äldre modeller som säljs dyrt och liknande.

De som samlar har ofta flera de byggt själva också, ungefär som modellbygge. Många samlare öppnar dessutom inte upp paketen deras radiostyrda bilar ligger i, och har dem i en display för att visa upp dem. De använder dem alltså inte som leksaker, eller som något de kör med i race eller liknande.

Många samlare tycker dessutom att det roliga ligger i att hitta nya radiostyrda bilar som är ovanligare, eller som ingen har. Precis som människor som samlar på annat. Det är alltså också en hobby, och eftersom de oftast inte öppnar paketen heller finns det en chans att deras radiostyrda bilar blir värda pengar i framtiden.

Sedan finns det såklart de samlare som använder sina radiostyrda bilar också, men vill ha många och gärna sådant andra inte har, radiostyrda bilar som är personliga eller annorlunda. Men samlare brukar ha en tendens att vara räddare om sina samlarobjekt, än de som köper sakerna för att använda dem.