Hyra hjärtstartare – stora och små hjärtstartarpaket

hyra hjärtstartareNär du ska hyra hjärtstartare erbjuds ofta hjärtstartarpaket av olika slag, stora som små. Paketens innehåll är varierande från företag till företag där du kan hyra hjärtstartare. I de små hjärtstartarpaketen brukar det finnas självklart en defibrillator, extra batteri, elektroder för vuxna och/eller barn samt en bärväska att ha allt i.

www.hjartstartare-aed.se/hyra-hjartstartare

Vanligt är också att det finns ett kit med bland annat sax, bandage och tvättare i med mera. De stora hjärtstartarpaketen har samma innehåll som de små hjärtstartarpaketen. Skillnaden är mest att de stora hjärtstartarpaketen också innehåller skyltar som visar vart hjärtstartaren finns och i många fall även en pocketmask, om det inte redan finns i det lilla hjärtstartarpaketet vill säga. En del företag erbjuder ett skåp med innehåll istället för en extra liten väska. Så när du bestämt dig för att hyra hjärtstartare till ditt företag exempelvis så är det mycket mer du får med än bara själva defibrillatorn. Att hyra hjärtstartare kan i flera fall vara smidigare än att köpa en hjärtstartare också, eftersom företaget som du tänkt hyra hjärtstartare av oftast erbjuder service under hyresperioden. Vilket innebär att du som kund behöver inte tänka på att underhålla hjärtstartaren.