Flyttkartong med text

flyttlådor flyttkartongerNär man ska flytta ska man även välja vad för sorts flyttkartong man ska använda, och till vad.  En hel del av dem har även text tryckt på sidorna. En flyttkartong med text på kan vara ett bra val, om man ska ha flytthjälp.

En flyttkartong med texten ”Akta”, ”Ömtåligt”, ”Denna sida upp” och liknande kan vara väldigt bra att ha om man ska packa ner porslin eller andra ömtåligare tillbehörigheter.

Man kan såklart även köpa en vanlig flyttkartong, utan text på, och sedan skriva själv med en filtpenna eller liknande. Då kan man även skriva vilket rum lådan ska till, eller att man måste vara noggrann. Men risken är att andra kanske inte tycker ens handstil är läslig. Alltså är allra bästa tipset att köpa en flyttkartong med text på, om man verkligen är rädd om innehållet i lådan.

Många av de flyttkartonger som redan har text tryckt på utsidan brukar även ha någon slags symbol för att visa att innehållet ska aktas. Detta för att alla ska förstå innebörden, utan att behöva kunna språket.

Om man är riktigt rädd om sitt porslin och sina prydnadssaker, och ska anlita flytthjälp, kan det alltså vara en bra idé att köpa en flyttkartong, eller flera, med text på.