Viktminskning Solna och överallt annars

viktminskning solnaDet är ett faktum att viktminskning Solna har blivit en väldigt populär trend, speciellt bland yngre som är lätta att påverka. Det är bara att kolla på dagens barnprogram. Vad hände med runda lilla Velma och doktor Baltazar? Nu är det pinn-smala tjejer från Monster High och Stallkompisar som gäller. Vad säger det till våra barn? Det är klart att viktminskning Solna blir ett problem till slut. Vi kanske ska börja berätta för våra barn att det är helt okej att vara lite större, man behöver inte vara så smal att man kan gömma sig bakom ett grässtrå. Men istället sätter vi våra barn i program för viktminskning kring Solna  och andra städer, och förväntar oss att de ska bli sunda och fritänkande människor när dom blir äldre. Som att det kommer hända! De kommer bli lika besatta av sin egen viktnedgång som alla andra innan dom som blivit tvångsmatade med att man måste vara ett levande skelett för att vara värd någonting. Så frågan är egentligen bara, när kommer samhället vakna upp och inse problemet med viktminskning Solna? När kommer mödrarna att vakna och inse vad dom gör med sina barn? Bara information kommer att göra detta möjligt.