GAFFELPÄRMAR

Gaffelpärmar är populära förvaringsredskap som tillverkas i många olika färger och varianter. De uppfanns i slutet av 1800-talet och har inte förändrats mycket sedan dess. Du kan hitta dem på lågprishandlar och i bokhandeln, men även på nätet! Internethandeln har ett stort utbud olika serier och tillverkare, samt tillbehör som register och pärmställ.
Idag brottas vi ständigt med bristen på tid, men som tur är finns det nya och smidiga sätt att konsumera på. Att köpa gaffelpärmar över internet är enkelt och billigt! Swedoffice, Gula Katten och Kontorsmagasinet är exempel på sådana som säljer pärmar i god kvalité till bra priser. Papperskungen är också en populär återförsäljare. Om du är osäker på vart du kan hitta gaffelpärmar billigast kan du på hemsidorna till Pricerunner och Prisjakt enkelt jämföra produkter från olika företag, men de flesta levererar gaffelpärmar både billigt och säkert.
Gaffelpärmar har blivit till klassiker både på kontoret och hemma. De finns i olika storlekar t.ex. som helryggspärmar (med 60 mm bred rygg) och halvryggspärmar (40 mm bred rygg). Det finns även extrabreda gaffelpärmar med 80 mm ryggbredd. Namnet kommer från pärmens design; ryggen är ledad och papprena i pärmen hålls ihop med metallgafflar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.